logo

Tijdens deze trance sessie wordt er samen gewerkt met een gids vanuit de spiritele wereld om inzicht te krijgen in grote levens- en ziels thema’s zoals ziekten, terug kerende patronen en moeilijkheden in je leven.
De healing vindt te gelijker tijd plaats op de diepste niveaus, de gids vebindt je met je ziel en je zielsgroep (dit is de plek waar je vandaan komt voordat je geboren bent) en met je bewuste- en onderbewuste mind om je een breed en diep inzicht te geven in je levens situatie.
Hij/zij werkt met je samen om je te openen, zodat het mogelijk wordt in contact te komen met je diepste wensen en verlangens,
Je kunt voelen en ervaren dat je gids spreekt vanuit onvoorwaardelijke liefde en compassie. Hij/zij kan spreken over je angsten en onzekerheden, zijn/haar enorme wijsheid geeft je inzichten en vertrouwen in wie je bent en in je potentieel.
Je kunt alle vragen stellen die je wilt over je leven, gezondheid, relaties of je werk. Je zult merken dat de antwoorden je ontspannen en inspireren.
Deze prachtige combinatie van healing en communicatie brengt je in een diepere verbinding met je innerlijke spirtitele zelf, het geeft een grote positive verlichtende ervaring.